Kundenummer eller e-mail Password [Glemt password?]
START  |   PRODUKTER  |   OPRET KONTO  |   EKSEMPEL  |   BESTIL  |   Q&A  |   TUTORIAL  |   KONTAKT

Om SkiltDirect

Historie

Grundlæggeren Stefan Gustafsson, der selv var autoriseret elektriker, havde brug for skilte og labels på daglig basis. Desværre kunne hans behov ikke tilgodeses af daværende skiltevirksomheder og det resulterede derfor ofte i forsinkede installationer. Det var motiveringen for at skabe firmaet SkiltDirect der skulle levere skilte hurtigt og effektivt. Skiltefirmaer på daværende tidspunkt var ofte for små og producerede alt for mange forskellige produkter, der forhindrede dem i at producere større ordrer hurtigt og effektivt.

SkiltDirect i Danmark

SkiltDirect startede deres rejse i Danmark i 2012 efter at have eksistere i Sverige siden 1998. Så SkiltDirect er et sammensvejset team som vil gøre alt for jeres behov for mærkning altid fungerer. Nemt - Hurtigt - Korrekt.

Nemt - Hurtigt - Korrekt

Vi kender alle problematikken med lang leveringstid. Når man er færdig med en installation skal der mærkes op og dokumenteres og det er på dette tidspunkt man er klar til at bestille skilte og mærkning. SkiltDirect har et koncept der bygger på online design og bestilling. På fabrikken er der høj grad af automatisering og brug af nyeste IT løsninger.

For at bestille dine skilte skal du bare logge ind på SkiltDirect.dk og designe dit skilt med vores unikke SignStudio Web-tool direkte I browseren. I det øjeblik du afgiver ordren, modtager vi den direkte i produktionen og den bliver sat i gang med det samme, dette betyder ingen forsinkelser for dine installationer. I ekstreme tilfælde fungerer vores fabrikker i Tyskland og England som back-up. Derfor kan vi garantere at dine skilte altid afsendes indenfor 24 timer uanset størrelsen på ordren.

Fragt - 59-100kr

Vi sender altid dine skilte indenfor 24 timer. Ordrer under 2 kilo sendes som brev og forsendelser over 2 kilo sendes med pakke. Regn for en sikkerheds skyld med 2-3 dages leveringstid.

SkiltDirect ApS    Vindingevej 10     4000 Roskilde      71995543    order@skiltdirect.dk

© 2013 SkiltDirect ApS. Rev. 2.404.